WELKOM

 

VOORJAARSWANDELING, 7 - 21 maart 2021.

EINDELIJK, we hebben groen licht gekregen van de gemeente Lubbeek om onze maart wandeling te verlengen met 2 weken. Vanaf 7 maart tot en met 21 maart kan je elke dag, in Pellenberg 3 verschillende parcours bewandelen.

Je start aan de parochiezaal in Pellenberg, Kortebergstraat 4. Je vindt de kaarten van de verschillende parcours op een bord aan de startplaats. Het parcours zal regelmatig nagekeken worden en bijgewerkt indien nodig. Een noodnummer vind je op het startbord.

Je kan ook de kaarten downloaden (zie bijlage, onderaan dit blad).

Omdat alle horeca nog gesloten is en we ook geen catering mogen verzorgen, raden we aan om zelf voor een drankje en een hapje te zorgen. Toiletmogelijkheden zijn er helaas ook niet.

Kom onze club een hart onder de riem steken en wandel één of meerdere lussen, we danken je op voorhand.

Sportieve wandelgroeten

Het bestuur van de Wandelclub Horizonstappers

-------------------------------------------------------------------------

Als club zijn we echter nog altijd op zoek naar nieuwe medewerkers, daarom ook langs deze weg een warme oproep. Wil je deel uitmaken van een toffe groep en onze club steunen in zijn activiteiten, dan ben je van harte welkom. Geef een seintje aan Huguette, onze voorzitster, ze zal er blij mee zijn.

--------------------------------------------------------------------------

Heb je vragen, wil je meer info, heb je zin om lid te worden, aarzel niet ons te contacteren via mail, telefoon of ergens onderweg op een wandeling.

--------------------------------------------------------------------------